PosterWoerden.nl

Welkom op PosterWoerden.nl

Werkwijze

  1. Upload het bestand van jouw poster (max. 150mb)
  2. Kies een formaat en vul je adresgegevens in
  3. Kies een aflever- en betaalmethode

Levertijd

Je kunt de door jou bestelde poster(s), na gereedmelding,
's middags of anders de volgende werkdag al bij ons ophalen.

Prijs

De prijs van een poster is erg afhankelijk van het gekozen materiaal en formaat. Je hebt al één poster vanaf € 17,25 inclusief btw.

Bestel je een grotere hoeveelheid van een poster, dan wordt de prijs per stuk nog voordeliger!

Verzending

Ontvang je jouw poster(s) liever thuis? Dat kan ook! Je betaalt dan wel eenmalige verzendkosten à € 7,50. Je kunt de poster(s) dan binnen 2 werkdagen thuis verwachten via PostNL.

Maak direct een poster!
Contact
Sluiten

Aanleverspecificaties

Bestandsformaat foto’s

Foto's kunnen het beste als jpg of tiff bestand worden ge-upload (afhankelijk van de camera). Graag op zo'n hoog mogelijke kwaliteit. Het heeft geen zin om uw bestand groter te maken als het origineel. Wij zullen het bestand naar het juiste formaat schalen. Let op dat foto's gemaakt met een mobiele telefoon over het algemeen niet van voldoende kwaliteit zijn voor haarscherpe afdrukken op posterformaat. De ideale resolutie is 300 dpi bij het gewenste formaat. In de praktijk zijn foto's gemaakt met een camera van 7 megapixel toereikend. Hoger is altijd beter.

Bestandsformaat andere ontwerpen

Het beste aan te leveren bestandsformaat is pdf. Lever alleen aan in pdf wanneer u ook daadwerkelijk beschikt over professionele pdf software (Adobe). Indien dit niet het geval is zal uw pdf vermoedelijk van een lagere kwaliteit zijn als uw originele opmaak. Wij ontvangen dan liever uw originele opmaak. Uw originele opmaak kan gemaakt zijn in programma's als Photoshop, Illustrator, Word of Powerpoint. Let wel dat het juiste documentformaat (bij pagina-instellingen) moet worden ingesteld.

3 mm afloop optellen bij pagina-instelling

Houdt bij de opmaak altijd rekening met 3 mm afloop rondom. Dit houdt in dat de opmaak 6 mm hoger en 6 mm breder moet zijn als het gekozen eindformaat. Deze marge hebben wij nodig voor het snijden van de poster naar het juiste eindformaat. Voorbeeld: Een A2 is 420 x 594 mm. De opmaak moet dan 426 x 600 mm zijn. Je stelt dit documentformaat in bij de pagina-instellingen.

Roll-banners

Bij roll-banners dient rekening te worden gehouden met de 3 mm afloop rondom zoals hierboven beschreven. Omdat een roll-banner vast gemaakt moet worden aan een cassette dient aan de onderkant een lengte van 100 mm (10 cm) te worden toegevoegd. De opmaak moet dus 856 x 2106 mm zijn voor een roll-banner van 850 x 2000 mm.

Onduidelijkheden of vragen?

Mocht je nog vragen en/of onduidelijkheden hebben betreffende de aanleverspecificaties neem dan contact met ons op.

Sluiten

Contact

PosterWoerden.nl is een handelsnaam van Van Rooijen Grafisch en is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de e-mail.

Adres:
Van Rooijen Grafisch
Odenveltlaan 3
3451 ZL VLEUTEN
Tel.:
0348-422050
E-mail:
info@posterwoerden.nl
Web:
www.posterwoerden.nl
IBAN:
NL59 RABO 0367 5610 93
KvK:
30222242
BTW nr.:
NL817496245
Sluiten

Leveringsvoorwaarden

Hoewel PosterWoerden.nl niet is aangesloten bij het KVGO hanteren wij in beginsel wel de algemeen geldende leveringsvoorwaarden van het KVGO welke u hier kunt downloaden en bekijken. PosterWoerden.nl heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen. Van toepassing zijn de leveringsvoorwaarden, welke overeengekomen zijn tussen beide partijen, zodra de bestelling wordt geplaatst.

Techniek

De gebruikte druktechniek is inkjet op basis van watergedragen inkt.

De levensduur is afhankelijk van de combinatie van het afgenomen papier en het gebruik (weersinvloeden). Bij gebruik binnen zal uw product meerdere jaren kleurvast blijven. Onze posters zijn niet geschikt voor buiten gebruiken of om in direct zonlicht te hangen.

Kwaliteitsprobleem/klachten

Hoewel het in 99% van de gevallen goed gaat, kan het onverhoopt gebeuren dat de geleverde kwaliteit toch niet naar wens is. In dit geval kan je het beste even contact met ons opnemen. Voorkeur geniet om met het geleverde werk langs te komen tijdens onze openingstijden, zodat we in goed overleg naar een oplossing kunnen zoeken waar beide partijen zich in kunnen vinden. Let wel dat deze leveringsvoorwaarden leidend zijn en dat je in den beginne zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van een bestand van voldoende kwaliteit.

Annuleren

Je hebt de mogelijkheid om je order te annuleren. Omdat het hier om producten op maat betreft, zullen de op dat moment al speciaal voor jouw opdracht gemaakte kosten (opmaakkosten, drukkosten en gebruikt papier) dan wel in rekening worden gebracht. Annuleer dus zo spoedig mogelijk.

Prijzen

PosterWoerden.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Levering geschiedt pas nadat betaling is ontvangen.

Aflevering

De poster(s) worden altijd opgerold geleverd. De bestelde producten kunnen daardoor krullen. De levering geschiedt alleen binnen Nederland.