PosterWoerden.nl

Upload

Upload het bestand van jouw poster (max. 150mb). Indien het bestand niet op het juiste formaat wordt aangeleverd, zullen wij deze kosteloos schalen. Let wel dat je te allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor het uploaden van een bestand van voldoende kwaliteit (aanleverspecificaties). mm (maximaal 914 mm)
 mm (maximaal 3000 mm)

 exemplaren
€ --,--

Bladeren...
0%

Contact
Sluiten
Sluiten

Contact

PosterWoerden.nl is een handelsnaam van Van Rooijen Grafisch en is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via de e-mail.

Adres:
Van Rooijen Grafisch
Odenveltlaan 3
3451 ZL VLEUTEN
Tel.:
0348-422050
E-mail:
info@posterwoerden.nl
Web:
www.posterwoerden.nl
IBAN:
NL59 RABO 0367 5610 93
KvK:
30222242
BTW nr.:
NL817496245
Sluiten

Leveringsvoorwaarden

Hoewel PosterWoerden.nl niet is aangesloten bij het KVGO hanteren wij in beginsel wel de algemeen geldende leveringsvoorwaarden van het KVGO welke u hier kunt downloaden en bekijken. PosterWoerden.nl heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen. Van toepassing zijn de leveringsvoorwaarden, welke overeengekomen zijn tussen beide partijen, zodra de bestelling wordt geplaatst.

Techniek

De gebruikte druktechniek is inkjet op basis van watergedragen inkt.

De levensduur is afhankelijk van de combinatie van het afgenomen papier en het gebruik (weersinvloeden). Bij gebruik binnen zal uw product meerdere jaren kleurvast blijven. Onze posters zijn niet geschikt voor buiten gebruiken of om in direct zonlicht te hangen.

Kwaliteitsprobleem/klachten

Hoewel het in 99% van de gevallen goed gaat, kan het onverhoopt gebeuren dat de geleverde kwaliteit toch niet naar wens is. In dit geval kan je het beste even contact met ons opnemen. Voorkeur geniet om met het geleverde werk langs te komen tijdens onze openingstijden, zodat we in goed overleg naar een oplossing kunnen zoeken waar beide partijen zich in kunnen vinden. Let wel dat deze leveringsvoorwaarden leidend zijn en dat je in den beginne zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van een bestand van voldoende kwaliteit.

Annuleren

Je hebt de mogelijkheid om je order te annuleren. Omdat het hier om producten op maat betreft, zullen de op dat moment al speciaal voor jouw opdracht gemaakte kosten (opmaakkosten, drukkosten en gebruikt papier) dan wel in rekening worden gebracht. Annuleer dus zo spoedig mogelijk.

Prijzen

PosterWoerden.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Levering geschiedt pas nadat betaling is ontvangen.

Aflevering

De poster(s) worden altijd opgerold geleverd. De bestelde producten kunnen daardoor krullen. De levering geschiedt alleen binnen Nederland.